inflatable pool

Безспорно един от най-забавните и рентабилни варианти да прекарате летен горещ уйкенд е да отпочивате или просто да прекарвате време в надуващ се плувен басейн в двора. възрастни и деца може да се радват на хубави моменти и забавления във водата.

Персонален басейн в градината в момента не е абсурдна или мъчна покупка, както преди години. Към днешна дата във всеки двор с достатъчно площ може спокойно да се изгради сглобяващ се басейн за плуване.

С просто подготвяне, няколко важни аксесоари и много опции за интересни занимания, сглобяемият басейн е възможно да стане в едно наистина неповторимо семейно събитие. Тези от вас, които искат да се насладят максимално от басейните за плуване е възможно да научат лесна методика за монтаж, която да следват всеки път:

Решете за местоположението на надуващия се басейн
За да построите своя плувен басейн, изберете слънчева и доста далечна площ от дървета или растителност.

Подготовка на плоскостта


Басейнът е хубаво да е сложен върху плоска плоскост, с възможност за запазване цялото качество и да разполага с еднаква дълбочинност в басейна. Може да трябва да изравните земята, да премахнете чакъла и т.н. правилен избор е да поставите пласт пясък, за да надуете надуваем басейн.

Подредете конструкцията на басейна, върху подово покритие
Подредете плувния басейн над брезент. Изберете правилното място и разтворете малко преди напомпате.

Надуйте стените на надуваемия басейн


Надуйте страните на плувния басейн с инфлационна помпа.

Пълнене на басейна
Използвайте маркуча в градината и включете чешмата: чакайте докато се запълни, като това би могло да коства известно време.

Добра идея е да запълните надуваемия басейн на сутринта.
По този конкретен вариант топлината от слънцето трябва да затопли температурата на водата, като е типична за късния следобед. В случай, че водата още е неприятно хладна, изсъпете към нея няколко кофи много топла вода за бързо покачване на топлината.

Монтиране на принадлежности


Ако в басейния комплект е на лице филтър, бихте могли да инсталирате успоредно инфузията или да запълните басейна. Точно след тази стъпка да се добави абсолютно всички допълнителни компоненти към басейна: стълбичката за влизане, чадър и шезлонзи около му и т.н.

След като басейнът за плуване е монтиран, е необходимо само и единствено да сложите банския костюм и да се обречете на радостта от гмуркането в домашни условия!

Намерете още детайли: ратанови мебели